Köszöntő

Köszöntöm. Az én történetem egy TERTA 811-es magnóval kezdődött, ÉI 14 462x600 HLmellyel Szüleim kabarét és slágereket vettek fel a rádióból és a televízióból. S mindezt egy egyszobás lakásban, ahol hárman éltünk. Így az ő felvételeiket hallgattam – ha akartam – ha nem. Talán ezért történt, hogy egy iskolai Ki Mit Tud?-on 3. lettem /én a kis negyedikes/ – pedig a felsősök is ott voltak. Ezt énekeltem – persze nem így. Hiszen így, csak “A Kazal” tudta… 

De ez nem zavart. Talán a közönséget se? Később viszont már bekerültem az “igazi” Ki Mit Tud?-ba – a TV-be is. És országosan ismert parodista lettem – 6 és fél percre. 

Aztán 1990-ben a Magyar Rádió III. Humorfesztiváljának zsűrije úgy döntött, hogy azt a hajdani hat és fél percet meghosszabbítja egy kicsit. 

Ha Ön idáig eljutott, az azt jelenti, jól döntöttek. Szeretnék még sok vidám percet szerezni Önnek. Akár már itt a honlapon, akár egy műsorban. Valamikor. Valahol. Jó mulatást kívánok! Kellemes böngészést!

/a Műsoraim menüpont önmagáért beszél, az Életrajz strapás, de érdekes, az Arról, hogy ki vagyok menüpont alatt szintén egyfajta életrajz található – viszont, cserébe az nagyon rövid/

                    Tisztelettel:

AUTOGRAM - HL - OK